Certified partner of solidworks

Adatkezelés

Eurosolid

Biztonságos adattár a gyors információ-visszakereséshez – ezáltal jelentősen csökkenthető az összeállítások és rajzok keresésére fordított idő. Kisebb módosításokra és a nagyobb tervváltoztatásokra kiterjedő verziókezeléssel megakadályozható az adatvesztés. Integrált munkafolyamatok, melyek automatizálják a tervezési és a jóváhagyási folyamatokat.

Termékek
PDM Standard

A hatékony keresőeszköz konfigurálható keresési űrlappal segíti a munkát.  Mindemellett verzió- és fájlváltoztatások nyomon követése és kezelése is megjelenik, ami jelentősen egyszerűsíti a munkafolyamatokat.  Automatizálható és ellenőrzött munkafolyamatok testreszabott hozzáférési és jóváhagyási eszközökkel támogatják a hatékonyabb munkavégzést.

Részletek
PDM PROFESSIONAL

Jelentősen csökkenti az alkatrészek, összeállítások és vázlatok keresésére fordított időt. Hozzáférést biztosít minden tervezéshez kapcsolódó (nem cask CAD) adathoz és hatékony kezeli azokat. Automatizálja a munkafolyamatokat és a grafikus kezelőfelület minimálisra csökkenti az adminisztrációt. A hatékony munkavégzés elengedhetetlen eszköze.

Részletek
SOLIDWORKS Manage

A SOLIDWORKS Manage a modern adatkezelő eszközök egyedi készletét kínálja a használók számára. Ez úgy válik lehetővé, hogy kihasználja a SOLIDWORKS PDM Professional fájlkezelői képességeit és könnyű használhatóságát, és nagy teljesítményű projekt-, folyamat- és elemkezelési funkciókat ad hozzá, valamint interaktív vezérlőpultokat és jelentéskészítő eszközöket alkalmaz.

Részletek
EXALEAD Onepart

EXALEAD OnePart egy új üzleti megoldás, ami felgyorsítja az alkatrészek, tervek, specifikációk, szabványok, teszt eredmények és a tervezéshez kapcsolódó adatok újra felhasználást a termékfejlesztési, gyártási és beszerzési műveletekhez. Big Data kezelői technológiákat alkalmazva a szoftver több forrásból gyorsan megtalálja a keresett információt.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid