Certified partner of solidworks

Splitworks, Moldworks, Electrodeworks

Termékek
SplitWorks

A SplitWorks egy olyan környezet, amely segíti a mag/üreg/oldalsó mag és az albetétek osztályozását arcfelbontással egy dedikált színkódolt Feature Tree-ban, módosító eszközökkel és speciális menükkel a betétek, oldalmagok és albetétek létrehozásához. összeszerelés.

Részletek
Moldworks

A MoldWorks belső katalóguskönyvtárból vagy régebbi összeállításból hoz létre és részletez egy formázóeszközt a komponenstervezés, hűtés, futók és kapuk, csúszdák és emelők stb. modulokra osztott speciális menük segítségével, ami a tiszta SOLIDWORKS geometriát eredményezi, megőrizve a forma koherenciáját a folyamat során.

Részletek
ElectrodeWorks

Az ElectrodeWorks néhány egérkattintással megtervezi az elektródákat. Egy párbeszédpanel egyszerű és összetett alakzatokat is létrehozhat, beleértve az arcextrudálást és a logikai kivonást, az automatikus geometriaválasztást, a méretezést és a furatkitöltést, ha szükséges. Automatikus szikraforgácsolás és gyártási rajzok, valamint a szikraforgácsoló gépekbe történő kimenet.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid