Certified partner of solidworks

ElectrodeWorks

Az ElectrodeWorks néhány egérkattintással megtervezi az elektródákat. Egy párbeszédpanel egyszerű és összetett alakzatokat is létrehozhat, beleértve az arcextrudálást és a logikai kivonást, az automatikus geometriaválasztást, a méretezést és a furatkitöltést, ha szükséges. Automatikus szikraforgácsolás és gyártási rajzok, valamint a szikraforgácsoló gépekbe történő kimenet.

ElectrodeWorks Splitworks, Moldworks, Electrodeworks

Az ElectrodeWorks automatizálja az EDM elektródák kitermelésének, tervezésének, kezelésének, dokumentálásának és gyártásának minden aspektusát. Teljesen integrálva a SOLIDWORKS környezetbe Az ElectrodeWorks végigvezeti Önt az elektródák tervezésén és gyártási folyamatán. Az elektródát egy átfogó, mégis könnyen használható felhasználói felületen keresztül tervezi meg; az elektródagyártási és szikraforgácsolási pozicionálási rajzok, valamint a megmunkálási fájlok automatikusan létrejönnek. Válassza ki a tartót és az elektróda nyersdarab alakját a szabványos, felhasználó által bővíthető paraméteres alakzatkönyvtárból az Add Electrode környezetben, és válassza ki az égési felületeket. Az elektróda elhelyezése és mérete a testreszabható gyári beállítási paraméterek szerint automatikusan történik. A pontos felület lehetővé teszi, hogy az elektródák lyukak nélkül áthissék a szétválasztott területeket (automatikus furatzár kérésre), elkerülve a mentesítési műveletek szükségességét. A Paraméter és Pozíció párbeszédpanelek lehetővé teszik az elektróda pozicionálásának és tájolásának finomhangolását. Az érvényesítéskor az elektródát levágják, jól láthatóan mutatva az égési felületeket. Az egyéb funkciók a következők: - Hézagok hozzáadása. - Szikra- és mintarés létrehozása - Az elektróda animációja. - Az elektróda automatikus és másolása azonos vagy hasonló égési területekre. Azonnali rajzok mind az elektródagyártásról, mind az EDM-égetési folyamatról. - Technológiai metaadatok meghatározása és kimenete. - Folyamat beállítása és kimenet az EDM-előprocesszorokhoz.
 
Jellemzők
Az elektródák automatikus elhelyezése és méretezése a kiválasztott égési felületekről a testreszabható gyári beállítási paraméterek szerint
Az Add Clearance lehetővé teszi érintő, normál és huzateltolások létrehozását az elektróda/alkatrész interfészen az integrált tömör trimmelés funkción keresztül, amelyet egyszerűen használható párbeszédrendszerünk hajt.
A rajzok azonnaliak és teljesek, beleértve az elektródagyártáshoz és az EDM-égetéshez szükséges lapokat is
A technológiát egy dedikált párbeszéd határozza meg, amely meghatározza az anyagot, és lehetővé teszi a beépített felületkezelési szabványok görgetését az E, Rmax és Ra szerint.
A durva felületű szikraközök folyamatbeállítása és a minta módszere és meghatározása ugyanazon a párbeszéden keresztül történik, valamint a biztonsági z-szintű behatolás minden egyes szikraközhöz.

Előnyök
Időmegtakarítás
Megszünteti a felhasználói hibákat
Mindenki számára elérhető, a kezdőtől a szakértőig
Könnyű módosítás

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
ElectrodeWorks Splitworks, Moldworks, Electrodeworks