Certified partner of solidworks

Technikai kommunikáció

Eurosolid
Termékek
SOLIDWORKS Composer

Szinkronizálni tudja műszaki dokumentációját terveivel, így a grafikai elemek automatikusan frissülnek amint változik valami a terven. Gyártásba kerülés előtt termékbemutatókat tud létrehozni 2D/3D-s illusztrációkkal és interaktív animációkkal. Ügyfeleivel is látványosabb, nagyobb hatású kommunikációt tud megvalósítani, mely az eladást támogatja. Szolgáltatók, beszállítók, gyártók fel is nagyon hatékony kommunikációs eszköz, mely a megértést könnyebbé teszi.

 

Részletek
SOLIDWORKS Visualize

A SOLIDWORKS Visualize lehetővé teszi a 3D-s CAD-adatok felhasználását, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben fotóminőségű tartalmat hozzon létre. Keltse életre termékeit!

Részletek
SOLIDWORKS Inspection

A SOLIDWORKS Inspection egy egyszerű és intuitív alkalmazás, amivel akár 90%-kal csökkentheti a mérésellenőrzési dokumentum elkészítésének idejét és elkerülheti a manuális folyamatokból adódó hibákat, ezzel növelve a minőséget és csökkentve a piacra kerülési időt.

Részletek
SOLIDWORKS MBD

Használatával meg tudja osztani, elmenteni és újra tudja használja az intelligens 3D adatokat. 3D-s kimeneti sablonok testre szabása is lehetséges különböző felhasználásra mint például a mérnöki tervek és árajánlatok és részlegeknek, mint a vezetőség, a gyártás és a beszerzés.Meghatározza, rendezi és közzéteszi a 3D-s PMI adatokat az iparági szabványnak megfelelő fájlformátumokban (például SOLIDWORKS fájlok, eDrawings és 3D PDF). Ez elősegíti a termelés korszerűsítését, csökkenti a ciklus időt és a hibák számát.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid