Certified partner of solidworks

SOLIDWORKS Composer

Szinkronizálni tudja műszaki dokumentációját terveivel, így a grafikai elemek automatikusan frissülnek amint változik valami a terven. Gyártásba kerülés előtt termékbemutatókat tud létrehozni 2D/3D-s illusztrációkkal és interaktív animációkkal. Ügyfeleivel is látványosabb, nagyobb hatású kommunikációt tud megvalósítani, mely az eladást támogatja. Szolgáltatók, beszállítók, gyártók fel is nagyon hatékony kommunikációs eszköz, mely a megértést könnyebbé teszi.

 

SOLIDWORKS Composer Technikai kommunikáció

A SOLIDWORKS® Composer lehetővé teszi a 2D-s és 3D-s grafikai tartalom gyors létrehozását, amelyek szemléletesen elmagyarázzák és bemutatják a termékét vagy folyamatait. Az eszközök lehetővé teszik, hogy közvetlenül a 3D-s CAD adatokból dolgozzon, kiváló minőségű illusztrációkat, fotórealisztikus képeket és interaktív animációkat készíthessen, valamint a tervezési adatokat importálhassa. 

Mit nyújt a SOLIDWORKS Composer?
Szinkronizálja műszaki dokumentációját terveivel, így a grafikai elemek automatikusan frissülnek amint változik valami a terven
Termékbemutatók 2D/3D-s illusztrációkkal és interaktív animációkkal mielőtt gyártásba kerül
Látványosabb és hatásosabb kommunikációt a gyártó és szolgáltató csapatai között, valamint ügyfeleivel és beszállítóival
 

MEGOLDÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÉPZÉSÜNK:
Composer

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
SOLIDWORKS Composer Technikai kommunikáció