Certified partner of solidworks

A SOLIDWORKS CAM egy teljesen integrált, adatbázis alapú CNC megmunkáló program (CAM), közvetlenül a SOLIDWORKS-ben.

Az Automatikus Alakzat Felismerést felhasználva a program, az egyénileg megadott vagy az alapértelmezett szabályok alapján, beleértve az oldal lépéseket, fogásmélységeket, szerszám típusokat és méreteket, pár kattintással gyorsan elkészíti a standard megmunkálásokat és stratégiákat, ennek hála a programozónak több ideje marad a kritikusabb részek megmunkálásának megtervezésére az adott munkadarabon.

A programhoz bármikor hozzáadható egyéni megmunkálási művelet a SOLIDWORKS-ös modell geometria alapján. Megmunkálandó felületek és elkerülni kívánt területek adhatók hozzá kiválasztási opciók széles skálájának segítségével, ezzel elkerülve azt, hogy a modell geometriájának változtatásához keljen folyamodni.

Kihasználva a SOLIDWORKS CAM szimulációit, a szerszám pályákat össze lehet vetni a modellel, aminek hála ki lehet szűrni esetleges problémás területeket, illetve észre lehet venni, ahol még megmunkálásra van szükség, jóval a valós gyártás előtt.

A SOLIDWORKS modellen lévő változásokat érzékeli és azonnal frissíti a megmunkálási műveleteket, illetve a szerszámpályákat, ezzel elősegítve azt, hogy már tervezés alatt meg lehet kezdeni a munkadarab megmunkálásának előkészítését.

A SOLIDWORKS CAM egy erőteljes adatbázis alapú Megmunkáló programot biztosít alkatrészekhez (és összeállításokhoz)*, Maráshoz 2,5D-ben (és Esztergáláshoz egyaránt)*, és mindez egyetlen integrált megoldáson keresztül teszi, tervezéstől a megmunkálásig.

 

*A csillagalt jelölt, zárójeles részek nincsenek benne a STANDARD verzióban.

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid