Certified partner of solidworks

Műanyagipar

A műanyagipar területén, a műanyag alkatrészek gyártásában kihívást jelent annak meghatározása, hogyan befolyásolja az alkatrész vagy a szerszám tervezése a gyártást. Szoftvereink használatával a fröccsöntéssel foglalkozó cégek elkerülhetik a gyártási hibákat a tervezés legkorábbi szakaszaiban, kiküszöbölve ezáltal a költséges újbóli kidolgozást.

Termékek
SOLIDWORKS CAD Standard

A SOLIDWORKS 3D CAD gépészeti tervezést automatizáló tervező szoftver egy olyan alakzatalapú parametrikus testmodellező eszköz, mely kihasználja a Windows könnyen kezelhető grafikus felületének előnyeit. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Professional

A SOLIDWORKS Professional magába foglalja a Standard csomag funkciót és kibővül további képességekkel, melyek növelik a termelékenységet és a hatékonyságot. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Premium

A Premium egy olyan gépészeti szoftver, amely teljes körű 3D-s tervezési megoldást nyújt a Professional csomag funkcióit kiegészítve -többek között- a különböző szimulációs és tervellenőrző eszközökkel, a cső- és kábeltervező valamint az elektromos vezetékhálózat modullal.

Részletek
SOLIDWORKS Plastics

A SOLIDWORKS Plastics segítségével gyorsan ki tudja értékelni a termék gyárthatóságát már a tervezés közben, így megszüntetheti a költséges prototípus gyártást, javíthat a termék minőségén és felgyorsíthatja a piacra kerülést. Továbbá a SOLIDWORKS Plastics lehetővé teszi a vetemedés és az öntőforma lehűlésének vizsgálatát. A felhasználók megváltoztathatják az alkatrész vagy a szerszám geometriát, a kitöltési körülményeket vagy a műanyag fajtáját, hogy megszüntessék vagy minimalizálják a potenciális hibákat és így energiát, erőforrást, pénzt és időt takarítsanak meg.

Részletek
SplitWorks

A SplitWorks egy olyan környezet, amely segíti a mag/üreg/oldalsó mag és az albetétek osztályozását arcfelbontással egy dedikált színkódolt Feature Tree-ban, módosító eszközökkel és speciális menükkel a betétek, oldalmagok és albetétek létrehozásához. összeszerelés.

Részletek
Moldworks

A MoldWorks belső katalóguskönyvtárból vagy régebbi összeállításból hoz létre és részletez egy formázóeszközt a komponenstervezés, hűtés, futók és kapuk, csúszdák és emelők stb. modulokra osztott speciális menük segítségével, ami a tiszta SOLIDWORKS geometriát eredményezi, megőrizve a forma koherenciáját a folyamat során.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Kapcsolódó képzések
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid