Certified partner of solidworks

Esettanulmányok

WELLIS Zrt.
A Wellis Zrt.-nél a szoftver kiválasztásában kulcsfontosságú volt, a SOLIDWORKS modellezési képességei és a PDM-ben rejlő későbbi lehetőségek. Hatalmas adatmennyiséggel dolgoztak, és nem tudták, melyik a legfrissebb verzió a projekten belül. A PDM használatával a munkafolyamatok követhetővé váltak, ezért míg korábban fél év alatt egy medencét tudtak letervezni, a PDM bevezetése után párhuzamos munkával havonta akár hármat is.
EuroSolid esettanulmány a Wellis Zrt.-nél (videó)

Respray Solutions Kft.
Forradalmi innováció a dezodorok piacán Rendkívül nagy érdeklődés közepette debütált a Rossmann budaörsi üzletében a dezodorok piacán egyedülálló zöld megoldás, a Respray innovációja, az újratölthető dezodor technológia. Az ötletgazdák Réti Andor és Zámbó Gergely, kifejezetten az új technológia kidolgozására hozták létre startup vállalkozásukat, hogy megalkossák a Respray innovációt.
EuroSolid esettanulmány a Respray Solutions Kft.-nél (videó)

Teqball
A Teqball a SOLIDWORKS-öt választotta egy új sportág eszközeinek kifejlesztéséhez. Mivel aTeqball asztalainak magas minőségi követelményeknek való megfelelés mellett kimagasló játékélményt is biztosítaniuk kell, olyan szoftvert kerestek amely lefedi az ehhez szükséges termékfejlesztési folyamataikat. A SOLIDWORKS CAD és Simulation szoftverek tökéletes választásnak bizonyultak, hiszen a termék több design díjjal is büszkélkedhet és a tervek szerint tovább bővül majd az innovatív magyar termékcsalád portfóliója.
EuroSolid esettanulmány a Teqball-nál (videó)

Tipton
A stílus, az egyedi megjelenés a modern kor aláírása. Az egyediséget garantálják a világon egyedülálló Vinylize szemüvegek a Tipton-tól. A szemüvegkeretek tervezése speciális terület, ahol milliméterek döntenek egy forma kialakításáról és egy egyedi design megszületéséről. SOLIDWORKS segítségével a 3D-s környezetben történő tervezés lehetővé teszi az elképzelések könnyen módosítását és megmunkáláshoz történő optimális felület kialakítást.
EuroSolid esettanulmány a Tiptonnál (videó)

Szilassy és Türk Kft.
A Szilassy és Türk Kft. a kisebb, egyedi és kisszériás gépgyártó cégek közti kiélezett árversenyben az innováció útját választotta. Felismerték, hogy a gyártmány- és a hozzá kapcsolódó gyártástervezés során nagy figyelmet kell fordítani az alapos előkészítésre és elemzésekre. Így nemcsak a későbbi hibák költségeit csökkenthetik akár teljesen nullára, hanem a megrendelőik is jóval pontosabb és látványosabb árajánlat alapján dönthetnek az egyes beruházásokról. Ehhez jelentősen hozzájárult, hogy a SOLIDWORKS Premium csomagjára váltottak.
EuroSolid esettanulmány Szilassy és Türk Kft (videó)

smARTSOL Engineering Kft.
A smARTSOL Engineering Kft. 1999-ben kezdett 3D CAD tervezés szolgáltatása mára kiegészült a célgépek, berendezések kivitelezésével. Technológia fejlesztési, ipari automatizálási, gépészeti megoldásokat, precíziós alkatrész és készülék gyártási feladatok megvalósítását kínálja, korszerű SOLIDWORKS 3D CAD-CAM-CAE tervezői környezetben.

A vállalkozás a következő ipari szegmensekben tevékenykedik: autóipar, repülőgépipar, orvosi műszer gyártás, gyógyszeripar, élelmiszeripar, energiaipar, műanyagipar, elektronikai ipar.
EuroSolid esettanulmány a SmartSolnál (videó)

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid