Certified partner of solidworks

Lemez- és acélipar

A lemez- és acélipar egy speciális terület, amelyen igazán fontos a megfelelő technológia alkalmazása, amely lehetővé teszi az alap hajlításoktól kezdve az egészen bonyolult formákig való tervezést. Korszerű szoftvereink segítségével jelentősen megnő az anyagkihasználás, a hatékonyabb megmunkálás pedig gyorsabb piacra kerülést és nagyobb megtérülést biztosít.

Termékek
SOLIDWORKS CAD Standard

A SOLIDWORKS 3D CAD gépészeti tervezést automatizáló tervező szoftver egy olyan alakzatalapú parametrikus testmodellező eszköz, mely kihasználja a Windows könnyen kezelhető grafikus felületének előnyeit. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Professional

A SOLIDWORKS Professional magába foglalja a Standard csomag funkciót és kibővül további képességekkel, melyek növelik a termelékenységet és a hatékonyságot. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Premium

A Premium egy olyan gépészeti szoftver, amely teljes körű 3D-s tervezési megoldást nyújt a Professional csomag funkcióit kiegészítve -többek között- a különböző szimulációs és tervellenőrző eszközökkel, a cső- és kábeltervező valamint az elektromos vezetékhálózat modullal.

Részletek
DriveWorks

Szeretné biztosítani vevőinek, hogy testre szabhassák az Ön termékeit, de csak a megadott keretek között? A DriveWorks-ben rögzítheti tervezési, gyártási és költségbecslési ismereteit. Ezek újrahasznosításával termékeit gyorsabban, pontosabban szállíthatja le kevesebb emberi erőforrás felhasználásával. Mindehhez nincs szükség szükség összetett makrókra, tervezési táblázatok vagy konfigurációk manuális létrehozására.

Részletek
LOGOPRESS

Közel 30 éve a Logopress egyetlen célja, hogy a szerszám- és lemeziparban dolgozók számára kiosztást tervező szoftvert, valamint a különböző típusú alkatrészek kiterítésére és kivágására szolgáló megoldásokat fejlesszen. A szoftvert a világ több mint 30 országában használják a gyors árajánlatok és komplex 3D-s alkatrészek kiterítésének elkészítéséhez.

Részletek
TubeWorks bővítmény

A TubeWorks bővítmény kivonja a legfontosabb gyártási információkat a natív és importált (STEP, IGES, ParaSolid) csövekből. A funkciók közé tartozik a CNC hajlítási adatok automatikus generálása 2D rajzokkal és a csőlézer hajlítás nélküli konfigurációja

Részletek
SigmaNEST

A SigmaNEST a SigmaTek Systems piacvezető nesting (alakzat kiosztást végző) szoftvere, ami
egyedülálló alapanyag felhasználást és hatékonyságot biztosít. A program segítségével úgy növelheti a termelékenységet, hogy közben értékes nyersanyagokat és munkaerőt takaríthat meg anélkül, hogy az a minőség rovására menne.

Részletek
Smap3D

Smap3D Plant Design egy SOLIDWORKS-be integrált létesítménytervező program, amely segítségével minden eddiginél könnyebben tervezhet komplex csőhálózatokat. A program biztosítja a zökkenőmentes munkafolyamatot a tervezés teljes ideje alatt a P&ID-tól kezdve, a 3D-s megjelenítésen át, egészen az automatikusan elkészíthető izometrikus dokumentációig.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Kapcsolódó képzések
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid