Certified partner of solidworks

Járműipar

Az iparban mindenhol, de a járműipar területén különösen fontos a precizitás és a milliméter pontosságú gyártás, valamint a szabványosítás. A modellezés és szimuláció segítségével a tervezés és gyártás-előkészítés felgyorsul, a gyártási költségek csökkenek, a minőségellenőrző szoftver pedig biztosítja szabványoknak és előírásoknak való megfelelést.

Eurosolid
Termékek
SOLIDWORKS CAD Standard

A SOLIDWORKS 3D CAD gépészeti tervezést automatizáló tervező szoftver egy olyan alakzatalapú parametrikus testmodellező eszköz, mely kihasználja a Windows könnyen kezelhető grafikus felületének előnyeit. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Professional

A SOLIDWORKS Professional magába foglalja a Standard csomag funkciót és kibővül további képességekkel, melyek növelik a termelékenységet és a hatékonyságot. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Premium

A Premium egy olyan gépészeti szoftver, amely teljes körű 3D-s tervezési megoldást nyújt a Professional csomag funkcióit kiegészítve -többek között- a különböző szimulációs és tervellenőrző eszközökkel, a cső- és kábeltervező valamint az elektromos vezetékhálózat modullal.

Részletek
SOLIDWORKS Simulation Standard

A SOLIDWORKS Simulation Standard főleg lineáris statikai vizsgálatokra vonatkozó eszközöket tartalmaz egy-két olyan extrával, mint a Trend Tracker (Trendkövető), fáradásszimuláció és az időalapú mozgástani vizsgálat.
A Standard csomag a legtöbb gépészeti területen segít az optimális anyag kiválasztásában. A SOLIDWORKS CAD Premium csomagjának része.

Részletek
SOLIDWORKS Simulation Professional

Az előző csomagot kiegészíti csavar- és hegesztett kötések ellenőrzésével, kihajlás- és sajátfrekvencia-vizsgálattal. Emellett ki is terjeszti a szoftver lehetőségeit: hővezetési, és ezzel komplexebb hőfeszültség-problémák is vizsgálhatók, a legjobb műszaki megoldás megtalálását pedig parametrikus és topológiai optimálás segítik. A Motion eseményalapú vizsgálata a célgéptervezők eszköze lehet.

Részletek
SOLIDWORKS Simulation Premium

A Simulation Premium az előző csomagok tudását kiegészíti a nemlineáris statikai, illetve a lineáris és nemlineáris dinamikai vizsgálatokkal, ezzel a Simulation modul eszközeinek teljes tárházát biztosítja. Ezzel a gépészeti gyakorlatban jelentősen ritkábban előforduló feladattípusok is megoldhatókká válnak.

Részletek
SOLIDWORKS Composer

Szinkronizálni tudja műszaki dokumentációját terveivel, így a grafikai elemek automatikusan frissülnek amint változik valami a terven. Gyártásba kerülés előtt termékbemutatókat tud létrehozni 2D/3D-s illusztrációkkal és interaktív animációkkal. Ügyfeleivel is látványosabb, nagyobb hatású kommunikációt tud megvalósítani, mely az eladást támogatja. Szolgáltatók, beszállítók, gyártók fel is nagyon hatékony kommunikációs eszköz, mely a megértést könnyebbé teszi.

 

Részletek
SOLIDWORKS Visualize

A SOLIDWORKS Visualize lehetővé teszi a 3D-s CAD-adatok felhasználását, hogy a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben fotóminőségű tartalmat hozzon létre. Keltse életre termékeit!

Részletek
SOLIDWORKS Inspection

A SOLIDWORKS Inspection egy egyszerű és intuitív alkalmazás, amivel akár 90%-kal csökkentheti a mérésellenőrzési dokumentum elkészítésének idejét és elkerülheti a manuális folyamatokból adódó hibákat, ezzel növelve a minőséget és csökkentve a piacra kerülési időt.

Részletek
SOLIDWORKS MBD

Használatával meg tudja osztani, elmenteni és újra tudja használja az intelligens 3D adatokat. 3D-s kimeneti sablonok testre szabása is lehetséges különböző felhasználásra mint például a mérnöki tervek és árajánlatok és részlegeknek, mint a vezetőség, a gyártás és a beszerzés.Meghatározza, rendezi és közzéteszi a 3D-s PMI adatokat az iparági szabványnak megfelelő fájlformátumokban (például SOLIDWORKS fájlok, eDrawings és 3D PDF). Ez elősegíti a termelés korszerűsítését, csökkenti a ciklus időt és a hibák számát.

Részletek
DriveWorks

Szeretné biztosítani vevőinek, hogy testre szabhassák az Ön termékeit, de csak a megadott keretek között? A DriveWorks-ben rögzítheti tervezési, gyártási és költségbecslési ismereteit. Ezek újrahasznosításával termékeit gyorsabban, pontosabban szállíthatja le kevesebb emberi erőforrás felhasználásával. Mindehhez nincs szükség szükség összetett makrókra, tervezési táblázatok vagy konfigurációk manuális létrehozására.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Kapcsolódó képzések
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid