Certified partner of solidworks

SOLIDWORKS MBD

Használatával meg tudja osztani, elmenteni és újra tudja használja az intelligens 3D adatokat. 3D-s kimeneti sablonok testre szabása is lehetséges különböző felhasználásra mint például a mérnöki tervek és árajánlatok és részlegeknek, mint a vezetőség, a gyártás és a beszerzés.Meghatározza, rendezi és közzéteszi a 3D-s PMI adatokat az iparági szabványnak megfelelő fájlformátumokban (például SOLIDWORKS fájlok, eDrawings és 3D PDF). Ez elősegíti a termelés korszerűsítését, csökkenti a ciklus időt és a hibák számát.

SOLIDWORKS MBD Járműipar

Mit nyújt a SOLIDWORKS MBD?
Megosztja, elmenti és újra használja az intelligens 3D adatokat
3D-s kimeneti sablonok testre szabása különböző felhasználásra (mint például a mérnöki tervek és árajánlatok) és részlegeknek (mint a vezetőség, a gyártás és a beszerzés).


Meghatározza, rendezi és közzéteszi a 3D-s PMI adatokat az iparági szabványnak megfelelő fájlformátumokban (például SOLIDWORKS fájlok, eDrawings és 3D PDF)
 

MEGOLDÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÉPZÉSÜNK:
MBD

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
SOLIDWORKS MBD Járműipar