Certified partner of solidworks

Szerszámtervezés

A SOLIDWORKS megoldásai, illetve a szoftverhez kapcsolódó speciális modulok lehetővé teszik, hogy a szerszámtervezéssel és gyártással foglalkozó cégek költséghatékonyan készíthessék el prototípusainkat és optimalizálhassák tervezési, valamint gyártási folyamataikat.

Termékek
SOLIDWORKS CAD Standard

A SOLIDWORKS 3D CAD gépészeti tervezést automatizáló tervező szoftver egy olyan alakzatalapú parametrikus testmodellező eszköz, mely kihasználja a Windows könnyen kezelhető grafikus felületének előnyeit. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Professional

A SOLIDWORKS Professional magába foglalja a Standard csomag funkciót és kibővül további képességekkel, melyek növelik a termelékenységet és a hatékonyságot. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Premium

A Premium egy olyan gépészeti szoftver, amely teljes körű 3D-s tervezési megoldást nyújt a Professional csomag funkcióit kiegészítve -többek között- a különböző szimulációs és tervellenőrző eszközökkel, a cső- és kábeltervező valamint az elektromos vezetékhálózat modullal.

Részletek
DriveWorks

Szeretné biztosítani vevőinek, hogy testre szabhassák az Ön termékeit, de csak a megadott keretek között? A DriveWorks-ben rögzítheti tervezési, gyártási és költségbecslési ismereteit. Ezek újrahasznosításával termékeit gyorsabban, pontosabban szállíthatja le kevesebb emberi erőforrás felhasználásával. Mindehhez nincs szükség szükség összetett makrókra, tervezési táblázatok vagy konfigurációk manuális létrehozására.

Részletek
SplitWorks

A SplitWorks egy olyan környezet, amely segíti a mag/üreg/oldalsó mag és az albetétek osztályozását arcfelbontással egy dedikált színkódolt Feature Tree-ban, módosító eszközökkel és speciális menükkel a betétek, oldalmagok és albetétek létrehozásához. összeszerelés.

Részletek
Moldworks

A MoldWorks belső katalóguskönyvtárból vagy régebbi összeállításból hoz létre és részletez egy formázóeszközt a komponenstervezés, hűtés, futók és kapuk, csúszdák és emelők stb. modulokra osztott speciális menük segítségével, ami a tiszta SOLIDWORKS geometriát eredményezi, megőrizve a forma koherenciáját a folyamat során.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Kapcsolódó képzések
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid