Certified partner of solidworks

Szimuláció

Eurosolid
Termékek
SOLIDWORKS Simulation Standard

A SOLIDWORKS Simulation Standard főleg lineáris statikai vizsgálatokra vonatkozó eszközöket tartalmaz egy-két olyan extrával, mint a Trend Tracker (Trendkövető), fáradásszimuláció és az időalapú mozgástani vizsgálat.
A Standard csomag a legtöbb gépészeti területen segít az optimális anyag kiválasztásában. A SOLIDWORKS CAD Premium csomagjának része.

Részletek
SOLIDWORKS Simulation Professional

Az előző csomagot kiegészíti csavar- és hegesztett kötések ellenőrzésével, kihajlás- és sajátfrekvencia-vizsgálattal. Emellett ki is terjeszti a szoftver lehetőségeit: hővezetési, és ezzel komplexebb hőfeszültség-problémák is vizsgálhatók, a legjobb műszaki megoldás megtalálását pedig parametrikus és topológiai optimálás segítik. A Motion eseményalapú vizsgálata a célgéptervezők eszköze lehet.

Részletek
SOLIDWORKS Simulation Premium

A Simulation Premium az előző csomagok tudását kiegészíti a nemlineáris statikai, illetve a lineáris és nemlineáris dinamikai vizsgálatokkal, ezzel a Simulation modul eszközeinek teljes tárházát biztosítja. Ezzel a gépészeti gyakorlatban jelentősen ritkábban előforduló feladattípusok is megoldhatókká válnak.

Részletek
SOLIDWORKS Electromagnetic Simulation

Könnyen elemezheti és optimalizálhatja az elektromágneses alkatrészeket és rendszereket a maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében a 3DEXPERIENCE Platformon. Az elektromágneses (EM) rendszerek gyakran többléptékű kihívást jelentenek, alacsonytól a magas frekvenciáig, beleértve az antennák, mikrohullámú alkatrészek és elektromechanikus eszközök optimalizálását. Az EM szimulációs szoftver lehetővé teszi a mérnökök számára, hogy hatékonyan vizsgálják egyes alkatrészek vagy teljes rendszerek EM tulajdonságait.

Részletek
SOLIDWORKS Flow Simulation

A gépészeti termékek esetében a mechanika mellett az áramlástan az a terület, amely a legtöbb problémát és megoldandó feladatot veti fel a tervezés során. A Flow Simulation erre jelent szimulációs megoldást. Segítségével meghatározhatja a berendezés körüli, vagy a berendezésen belüli áramlás nyomás- és sebességviszonyait.

Részletek
SOLIDWORKS Plastics

A SOLIDWORKS Plastics segítségével gyorsan ki tudja értékelni a termék gyárthatóságát már a tervezés közben, így megszüntetheti a költséges prototípus gyártást, javíthat a termék minőségén és felgyorsíthatja a piacra kerülést. Továbbá a SOLIDWORKS Plastics lehetővé teszi a vetemedés és az öntőforma lehűlésének vizsgálatát. A felhasználók megváltoztathatják az alkatrész vagy a szerszám geometriát, a kitöltési körülményeket vagy a műanyag fajtáját, hogy megszüntessék vagy minimalizálják a potenciális hibákat és így energiát, erőforrást, pénzt és időt takarítsanak meg.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid