Certified partner of solidworks

Kapcsolat

ELÉRHETŐSÉGEK


EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest, Szerémi út 7/B
Telefon: +36 20 222 0454

Általános kereskedelmi kérdések:
E-mail: info@eurosolid.hu

Terméktámogatás:
E-mail: support@eurosolid.hu

   
Kötelező mező


Találja meg a választ a gyakran ismételt kérdéseire a SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE Platformmal kapcsolatban!

1. MIT JELENT AZ, HOGY “KAPCSOLÓDIK A FELHŐHÖZ”?
A SOLIDWORKS által tárolt összes adat a felhőben, a 3DEXPERIENCE Platform online rendszerében tárolódik. Ott a felhő alapú adatkezelési folyamatok integrált részévé válnak. A fájlok később exportálhatók helyi meghajtóra, de a fő adattároló az online rendszerben, a felhőben található.
Ezért a 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS működtetéséhez internetkapcsolat szükséges.

2. HASZNÁLHATOM A SOLIDWORKS-ÖT OKOSTELEFONOMON VAGY TÁBLAGÉPEMEN?
A SOLIDWORKS alkalmazása még mindig számítógépre van telepítve. Ez azt jelenti, hogy a szoftver futtatásához továbbra is szüksége lesz egy SOLIDWORKS -kompatibilis számítógépre (támogatott grafikus kártya, RAM stb.).

A 3DEXPERIENCE alapvetően abban segít, hogy a modelljeit és terveit bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről elérhesse, így megmutathatja, megoszthatja másokkal, akár külsős partnereivel. A különböző 3DEXPERIENCE csomagokban található xDesign és xShape alkalmazások bármilyen eszközön futnak és tervmódosításokat, megjegyzéseket, egyszerűbb tervezési műveleteket el tud végezni a segítségükkel, de ha a fő tervezési munkafolyamat SOLIDWORKS-ban fut, akkor ahhoz szüksége lesz egy megfelelő számítógépre.

3. A 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS UGYANAZ, MINT AZ ÁLTALAM ISMERT SOLIDWORKS?
Nos, nem igazán. A CAD modellezési alapfunkciók többsége ugyanaz, mint az asztali SOLIDWORKS esetében, néhány apró változtatással a konfigurációk és alkatrészek összeszerelési módjában, ami segít összehangolni az adatszerkezetet a 3DEXPERIENCE adatkezelő rendszer működésével.

A fő különbség az, hogy a SOLIDWORKS környezetben megszokott számos kiegészítő szolgáltatás jelenleg nem támogatott. A SimXpress és a FloXpress termékek, az API által írt funkciók és a szoftvert kiegészítő funkciók, például az Inspection, az Electrical, a Composer és a Motion jelenleg nem érhetők el. Ezenkívül egyetlen partneri termék sem fog működni a 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS rendszerben.

A 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS segítségével azonban izgalmas, új CAD és adatkezelési technológiákhoz férhet hozzá. Minden csomag tartalmazza a hozzáférést a 3DEXPERIENCE adatkezelő eszközökhöz, valamint a 3DEXPERIENCE platform alapvető funkcióit (irányítópultok, közösség létrehozása). A Professional és a Premium csomag magában foglalja a 3DEXPERIENCE 3DCreator, 3DSculptor és elemzési alkalmazásokat is (csak Premium).

4. HOGYAN VÁSÁROLHATOK 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS-ÖT? HOGYAN MŰKÖDIK A LICENCELÉS?
A 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS három kiadásban érhető el: Standard, Professional és Premium, amelyek tükrözik a SOLIDWORKS asztali számítógépeken kínált funkcionalitását.

Megvásárolható éves (vagy negyedéves) bérlés formájában, amely lehetővé teszi a 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS eszközök elérését a teljes futamidőre. Ez hasonló a SOLIDWORKS sok felhasználója által használt “örökös” licencmodellhez, amely először a szoftver megvásárlását, majd az éves szoftverkövetés megvásárlását jelenti. A 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS azonban felhőhöz kapcsolódó eszköz, a szoftver használatához aktív előfizetéssel kell rendelkeznie.
A 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS csak “Név-felhasználó” licencként érhető el. A szoftverhez való hozzáférést minden felhasználó egyedi e-mail címe biztosítja. Hálózati licencelés így nem lehetséges.

5. JELENLEG AZ ASZTALI SOLIDWORKS-ÖT HASZNÁLOM. VÁLTANOM KELL A 3DEXPERIENCE PLATFORMRA?
A meglévő SOLIDWORKS felhasználók áttelepítési útvonalakon átjuthatnak a 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS szolgáltatásba.
Ha szeretné kihasználni a SOLIDWORKS kapcsolat előnyeit, és váltani a felhő alapú adatkezelésre, akkor a Collaborative Designer for SOLIDWORKS modul biztosítja a felhasználók számára a 3DEXPERIENCE platform összes online adatkezelési lehetőségét. Ez nagyszerű módja az adatok tárolásának és kezelésének.

6. JELENLEG A SOLIDWORKS PDM-ET HASZNÁLOM. MOST VÁLTSAK A 3DEXPERIENCE PLATFORMRA?
Ha projektcsoportjai különböző helyen dolgoznak, adatait különböző helyen tárolja és a PDM-mel nehezen tud csatlakozni egy központi szerverhez, akkor a 3DEXPERIENCE adatkezelő eszközök is megfontolandók lehetnek.
Szeretnénk arra biztatni Önt, hogy lépjen kapcsolatba velünk és beszéljük át a megfelelő megoldás kiválasztása érdekében.

 
7. MI AZ A COLLABORATIVE DESIGNER FOR SOLIDWORKS?
A Collaborative Designer for SOLIDWORKS egy olyan modul, amelyet az asztali számítógépen lévő SOLIDWORKS licenchez adnak hozzá. Ennek köszönhetően hozzáférhet a 3DEXPERIENCE platform összes felhő alapú adatkezelési funkciójához. A SOLIDWOKRS programot a felhőtől függetlenül továbbra is futtathatja. Ez azt jelenti, hogy internetkapcsolat nélkül is futtathatja a SOLIDWORKS programot, helyben mentheti a fájlokat (ha szükséges), használhat hálózati licenceket és kiegészítő szoftvereket is, miközben a tervezési és jóváhagyási folyamat során továbbra is képes adatokat megosztani és kezelni online, a felhőben.

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid