Certified partner of solidworks

Műszeripar

A gépipari és elektronikai iparágakhoz kapcsolódó, műszeripar területe különböző tervezési és gyártási technológiák alkalmazását igényli. A SOLIDWORKS CAD-szoftvere és a hozzákapcsolódó speciális bővítmények megoldást biztosítanak a villamos készülékeket vagy gyógyászati eszközöket gyártó alágazat, illetve a híradástechnikai termékeket létrehozó szektornak is.

Termékek
SOLIDWORKS CAD Standard

A SOLIDWORKS 3D CAD gépészeti tervezést automatizáló tervező szoftver egy olyan alakzatalapú parametrikus testmodellező eszköz, mely kihasználja a Windows könnyen kezelhető grafikus felületének előnyeit. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Professional

A SOLIDWORKS Professional magába foglalja a Standard csomag funkciót és kibővül további képességekkel, melyek növelik a termelékenységet és a hatékonyságot. 

Részletek
SOLIDWORKS CAD Premium

A Premium egy olyan gépészeti szoftver, amely teljes körű 3D-s tervezési megoldást nyújt a Professional csomag funkcióit kiegészítve -többek között- a különböző szimulációs és tervellenőrző eszközökkel, a cső- és kábeltervező valamint az elektromos vezetékhálózat modullal.

Részletek
ElectrodeWorks

Az ElectrodeWorks néhány egérkattintással megtervezi az elektródákat. Egy párbeszédpanel egyszerű és összetett alakzatokat is létrehozhat, beleértve az arcextrudálást és a logikai kivonást, az automatikus geometriaválasztást, a méretezést és a furatkitöltést, ha szükséges. Automatikus szikraforgácsolás és gyártási rajzok, valamint a szikraforgácsoló gépekbe történő kimenet.

Részletek
Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Kapcsolódó képzések
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid