Certified partner of solidworks

Blog

Termékeikkel kapcsolatos újdonságokat, érdekességeket osztunk meg, heti rendszerességgel.

Eurosolid

SolidCAM Tippek-Trükkök: Szerszámpálya – elemek megjelenítése

Szerző: Harmati Zsolt|2023.08.03

A CAM-es programok használatakor a CAM-programozók egy művelet kiszámítása után közvetlenül látják a szerszámpályát. Ezek a szerszámpályát jelképező „vonalak” (1.ábra) általában a szerszám bemérési / programozási pontjának útját mutatják. A legtöbb esetben ez a bemérési / programozási pont - marás esetében - a szerszám tengelyének alsó pontja szokott lenni, mert így könnyű „bemérni” a szerszámot a CNC gépnél is.

Elolvasom Olvasási idő: 3 perc

A SOLIDWORKS Electrical összetevői és kapcsolatuk, a projektek és adatkezelés

Szerző: Tóvizi Jenő|2023.07.31

A leírás a program összetevőinek a funkcióit segíti megérteni, emellett betekintést nyújt a projektek egyedi adatbázisának létrejöttének folyamatába. A tervlapok, ill. a projekt egésze beépített verziókezeléssel rendelkezik az SWE alkalmazásban, de a grafikus szimbólumok és a gyártói alkatrészek, kábelek adatlapjai nem verziókezeltek. Az alábbi leírás a javasolt munkafolyamat szempontjait is bemutatja.

Elolvasom Olvasási idő: 7 perc

SOLIDWORKS PDM Top beállításai – 2. rész

Szerző: Simon Rómeó|2023.07.21

Ismerje meg a SOLIDWORKS PDM leghasznosabb beállításainak következő sorozatát, melyek segítenek a felhasználói élmény javításában. 

Elolvasom Olvasási idő: 3 perc

SolidCAM Tippek -Trükkök: a ciklus idő megjelenítése

Szerző: Harmati Zsolt|2023.06.12

Ebben a Blog bejegyzésben egy egyszerűnek tűnő funkciókról lesz szó, mégis úgy gondoltam, hogy írok pár sort róla mert sok kérdést kaptam ezzel a témával kapcsolatban.

Elolvasom Olvasási idő: 3 perc

FREKVENCIAVÁLTÓ GYÁRTÓI ADATAINAK ÉS SZIMBÓLUMÁNAK MANUÁLIS FELVÉTELE

Szerző: Tóvizi Jenő|2023.06.07

A SOLIDWORKS Electrical adatbázisának bővítése egy hiányzó frekvenciaváltó gyártói alkatrész adataival, többvonalas kapcsolási rajz szimbólumával, gyakorlati szempontokat figyelembe véve

Elolvasom Olvasási idő: 5 perc

Gyors és egyszerű Kinematikai és Dinamikai elemzés

Szerző: Almás József|2023.06.06

Azok számára, akik nem ismerik, a 3D Motion Creator szerepkört a 3DEXPERIENCE platformon, ez egy böngészőalapú kinematikai és dinamikai elemzési eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meglássák, hogyan fognak viselkedni modelljeik a való világban.

Elolvasom Olvasási idő: 4 perc

SOLIDWORKS PDM Top 7 beállításai

Szerző: Simon Rómeó|2023.05.30

Ismerje meg a SOLIDWORKS PDM Top 7 beállításait, amelyek az elmúlt évek során leghasznosabbnak bizonyultak a felhasználók számára. A beállítások nem sorrendben értelmezendők, hiszen minden felhasználónak más fontosabb ezek közül.

Elolvasom Olvasási idő: 4 perc

SolidCAM Licencelési lehetőségei 2. rész

Szerző: Harmati Zsolt|2023.05.03

Az elmúlt időszakban egy-egy SolidCAM-es bemutató vagy érdeklődés során többször kaptam kérdést leendő felhasználóktól, arra vonatkozóan, hogy szoftver vásárlás esetén melyik licencelést válasszák.

Elolvasom Olvasási idő: 3 perc

A pécsi Zippernowszky napon tartottunk előadást

2023.04.13

2023. március 31-én tartották a pécsi Zippernowszky napot, a duális képzők pályaorientációs találkozóját. A rendezvényen minden partner lehetőséget kapott egy-egy tanteremben előadásokat tartani, ahol maximum 45 percben mutathatták be vállalatuk profilját, a duális képzéssel kapcsolatos eddigi tapasztalataikat és a jövőbeli alkalmazottakkal szembeni elvárásaikat.

Elolvasom Olvasási idő: 3
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid