Certified partner of solidworks

Blog

Termékeikkel kapcsolatos újdonságokat, érdekességeket osztunk meg, heti rendszerességgel.

Eurosolid

SOLIDWORKS PDM Top 7 beállításai

Szerző: Simon Rómeó|2023.05.30

Ismerje meg a SOLIDWORKS PDM Top 7 beállításait, amelyek az elmúlt évek során leghasznosabbnak bizonyultak a felhasználók számára. A beállítások nem sorrendben értelmezendők, hiszen minden felhasználónak más fontosabb ezek közül.

Elolvasom Olvasási idő: 4 perc

SolidCAM Licencelési lehetőségei 2. rész

Szerző: Harmati Zsolt|2023.05.03

Az elmúlt időszakban egy-egy SolidCAM-es bemutató vagy érdeklődés során többször kaptam kérdést leendő felhasználóktól, arra vonatkozóan, hogy szoftver vásárlás esetén melyik licencelést válasszák.

Elolvasom Olvasási idő: 3 perc

A pécsi Zippernowszky napon tartottunk előadást

2023.04.13

2023. március 31-én tartották a pécsi Zippernowszky napot, a duális képzők pályaorientációs találkozóját. A rendezvényen minden partner lehetőséget kapott egy-egy tanteremben előadásokat tartani, ahol maximum 45 percben mutathatták be vállalatuk profilját, a duális képzéssel kapcsolatos eddigi tapasztalataikat és a jövőbeli alkalmazottakkal szembeni elvárásaikat.

Elolvasom Olvasási idő: 3

SOLIDWORKS Electrical Schematic Gyakorlati példák: VEZETÉKEK ÉS KÁBELEK JELZÉSE, SZÁMOZÁSA

Szerző: Tóvizi Jenő|2023.04.13

Egy villamos terv a SOLIDWORKS Electrical Schematic, mint parametrikus szoftverben való készítése során a komponenseket összekötő vezetékek, kábelek jelzéseit is automatizáltan készíthetjük el, elkerülve pl. a tervmódosítások esetén szükségessé váló időigényes és hibaforrásokat jelentő manuális beavatkozásokat és megteremtve az automatikus kigyűjtések (riportok) lehetőségét.

Elolvasom Olvasási idő: 5 perc

Országos SOLIDWORKS diákverseny döntő és díjátadó 2023

Szerző: Nagy Hajnalka Csilla|2023.04.11

Az idei országos SOLIDWORKS CAD diákversenyünk rendkívül sikeres volt, nagyon büszkék vagyunk minden résztvevőre, fantasztikusan teljesítettek.

Elolvasom Olvasási idő: 4 perc

Hatékony adatkezelési megoldás az AUTODESK Inventor® szoftverhez

Szerző: Pápai Balázs|2023.04.11

Egy megfelelő rendszer mérföldkő lehet a vállalat fejlődése szempontjából. Már a modellezés első lépésénél felmerülhet, hogy hová mentsük el a fájlunkat. Ez a viszonylag egyszerű kérdés továbbiakat is felvet, mint pl. hogyan fogom tudni megosztani a fájlokat a kollégákkal?

Elolvasom Olvasási idő: 4 perc

3DEXPERIENCE Felhőalkalmazások 5 előnye

Szerző: Almás József|2023.04.04

A 3DEXPERIENCE platform egy PWAs (Progressive web apps) koncepció alapján működik, ez azt jelenti, hogy Ön egyetlen, biztonságos helyen férhet hozzá az összes szoftveralkalmazásához és adatához. Ráadásul, mivel böngészőalapú, adatait és alkalmazásait bárhonnan, bármikor és bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközről elérheti.

Elolvasom Olvasási idő: 3 perc

DRAFTSIGHT CSOMAGOK, ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

Szerző: Simon Rómeó|2023.03.28

MIÉRT A DRAFTSIGHT? 

A DRAFTSIGHT egy olyan világszínvonalú 2D CAD tervező szoftver, amelyben az AutoCAD funkcióit alacsonyabb áron érheti el.

TIPPEK AUTOCAD FELHASZNÁLÓKNAK – DWG FÁJLKOMPATIBILITÁS

Szerző: Simon Rómeó|2023.03.28

Az AutoCAD szakértő Lynn Allen a héten még meggyőzőbb okokkal tért vissza, miért érdemes áttérni a DraftSightra. Ezen a héten a rajzfájlok védelméről és megosztásáról lesz szó. Sokunknak a fájlkompatibilitás jelenti az elsődleges problémát a DraftSightra való áttéréskor (érthető módon). Jöjjön az írása a témában:


Elolvasom Olvasási idő: 4 perc
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid