Certified partner of solidworks

SplitWorks

A SplitWorks egy olyan környezet, amely segíti a mag/üreg/oldalsó mag és az albetétek osztályozását arcfelbontással egy dedikált színkódolt Feature Tree-ban, módosító eszközökkel és speciális menükkel a betétek, oldalmagok és albetétek létrehozásához. összeszerelés.

SplitWorks Splitworks, Moldworks, Electrodeworks

A SplitWorks egy forradalmian új termék, amely fejlett technológiával automatizálja a mag és üreg szétválasztását és létrehozását. A SplitWorks intelligenciája az alkatrészmodell elemzésével kezdődik, majd az alkatrész színkódolt előnézetének megjelenítésével mutatja meg a potenciális magot, üreget, nulla merülési szögfelületeket, valamint a maghoz és az üreghez egyaránt tartozó felületeket a kiválasztott hasításnak megfelelően. irány. Az alkatrész lehet SOLIDWORKS-en belül létrehozott szilárd anyag, vagy bármely más CAD-rendszerből importálható a SOLIDWORKS fordítók segítségével. A SplitWorks még nem tömör geometrián is működik, jelentős versenyelőnyt biztosítva a többi termékkel szemben. A felhasználó módosíthatja a felosztási irányt egyszerűen egy síkra, sík felületre vagy élre kattintva, ami dinamikusan frissíti az előnézetet. Ebben a szakaszban elemzik az alámetszéseket és a huzatmentes felületeket, lehetővé teszi a felhasználó számára a legjobb hasítási irány meghatározását.A geometria ezután automatikusan négy részre bontható (a felhasználó által meghatározható): Magüreg Mindkét irány Nincs huzat Ezután automatikusan egy szerelvénybe kerül az eredeti geometriával együtt. A SplitWorks egyéb intelligens funkciói: Mozgassa vagy sokszorosítsa a különböző felületeket alkatrészről alkatrészre, lehetővé téve új alkatrészek létrehozását, ha szükséges. A lyukak automatikus bezárása sík és nem sík felületeken Hasító felületek létrehozása a szabad élek kiemelésével vagy kisugárzásával A SplitWorks lehetővé teszi a könnyű létrehozást is. , oldalsó magok, csapok és elektródák. Magüreg Mindkét irányban Nincs huzat Ezután automatikusan egy szerelvénybe kerül az eredeti geometriával együtt. A SplitWorks egyéb intelligens funkciói: Mozgassa vagy sokszorosítsa a különböző felületeket alkatrészről alkatrészre, lehetővé téve új alkatrészek létrehozását, ha szükséges. A lyukak automatikus bezárása sík és nem sík felületeken Hasító felületek létrehozása a szabad élek kiemelésével vagy kisugárzásával A SplitWorks lehetővé teszi a könnyű létrehozást is. , oldalsó magok, csapok és elektródák. Magüreg Mindkét irányban Nincs huzat Ezután automatikusan egy szerelvénybe kerül az eredeti geometriával együtt. A SplitWorks egyéb intelligens funkciói: Mozgassa vagy sokszorosítsa a különböző felületeket alkatrészről alkatrészre, lehetővé téve új alkatrészek létrehozását, ha szükséges. A lyukak automatikus bezárása sík és nem sík felületeken Hasító felületek létrehozása a szabad élek kiemelésével vagy kisugárzásával A SplitWorks lehetővé teszi a könnyű létrehozást is. , oldalsó magok, csapok és elektródák.

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
SplitWorks Splitworks, Moldworks, Electrodeworks