Certified partner of solidworks

MITCalc a SOLIDWORKS számára

A MITCalc hatékonyan vezeti az ügyfeleket az alkatrészek tervezésén, a műszaki probléma megoldásán vagy a mérnöki pont kiszámításán, anélkül, hogy szakértői ismeretekre lenne szükség. A SOLIDWORKS-szal való kifinomult interakció lehetővé teszi a 3D modellek beillesztését egy összeállításba másodpercek alatt.

MITCalc a SOLIDWORKS számára MITcalc

A MITCalc megbízhatóan, precízen és legfőképpen gyorsan végigvezeti az ügyfeleket az alkatrészek tervezésén, a műszaki probléma megoldásán vagy a mérnöki pont kiszámításán, anélkül, hogy jelentős szaktudásra lenne szükség. A MITCalc egy nyílt rendszer, amelyet terveztek Microsoft Excelben, amely nem csak egyszerű, felhasználó által definiált módosításokat és felhasználói bővítményeket tesz lehetővé programozási ismeretek nélkül, hanem a számítások kölcsönös összekapcsolását is, ami egyedülálló a személyre szabott komplex számítások fejlesztésében. A számos 2D CAD rendszerrel és SOLIDWORKS-szal való kifinomult interakció lehetővé teszi a vonatkozó rajzok elkészítését vagy 3D modellek beillesztését egy összeállításba néhány másodperc alatt.

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
MITCalc a SOLIDWORKS számára MITcalc