Certified partner of solidworks

SOLIDWORKS 2024 újdonságok hazai bemutató

2023.10.05. 08:15 - 2023.10.05. 15:45| Sugár mozi - Budapest, Örs vezér tere 24, 1148|Szakmai kiállítások

Kedves Partnereink!

Örömmel jelentjük be, hogy az EuroSolid Zrt. idén októberben ismét megrendezi a várva várt SOLIDWORKS újdonságok bemutatóját.

Regisztráció:

https://kampany.eurosolid.hu/solidworks-launch-2024/

Ez a hosszú hagyományokra visszatekintő esemény a tervezés és mérnöki alkalmazások iránt érdeklődő szakemberek számára kiváló alkalmat nyújt arra, hogy megismerjék az újításokat és legfrissebb fejlesztéseket a területen.

A SOLIDWORKS bemutatója mindig is kiemelkedő esemény volt az iparágban. Az EuroSolid Zrt. vezetése és szakemberei mindent megtesznek azért, hogy a rendezvény idén is méltó legyen elődeihez. A résztvevők számára izgalmas előadásokat és workshopokat szervezünk, ahol az új funkciókat és fejlesztéseket mutatjuk be, emellett megosztjuk az iparágban hasznos tapasztalatokat és bevált gyakorlatokat.


Az idei bemutató a SOLIDWORKS legújabb verziójára fókuszál, melynek frissített és kibővített funkciói sok új lehetőséget nyújtanak a tervezők és mérnökök számára. A résztvevők betekintést kapnak az új modellezési és szimulációs eszközökbe, a gyorsabb és hatékonyabb munkafolyamatokba, valamint az integrált együttműködési lehetőségekbe, amelyek még hatékonyabbá és eredményesebbé teszik a tervezési és fejlesztési projekteket.


Ne hagyják ki ezt a kivételes alkalmat, hogy új ismereteket szerezzenek, megismerjék a legújabb technológiákat és megosszák tapasztalataikat a szakma vezető szereplőivel. Az EuroSolid Zrt. csapatával együtt várjuk Önöket az 2024-es SOLIDWORKS bemutatóján!

Üdvözlettel, Az EuroSolid Zrt. Csapata

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid