Certified partner of solidworks

TIPPEK AUTOCAD FELHASZNÁLÓKNAK – DWG FÁJLKOMPATIBILITÁS

Szerző: Simon Rómeó|2023.03.28|Olvasási idő: 4 perc

Az AutoCAD szakértő Lynn Allen a héten még meggyőzőbb okokkal tért vissza, miért érdemes áttérni a DraftSightra. Ezen a héten a rajzfájlok védelméről és megosztásáról lesz szó. Sokunknak a fájlkompatibilitás jelenti az elsődleges problémát a DraftSightra való áttéréskor (érthető módon). Jöjjön az írása a témában:


TIPPEK AUTOCAD FELHASZNÁLÓKNAK – DWG FÁJLKOMPATIBILITÁS

Jó híreink vannak! Minden AutoCAD® rajza megnyílik és kiválóan elmenthető a DraftSight alkalmazásban. Ezeket az adatokat tökéletesen meg fogja őrizni a szoftver, és zökkenőmentesen mozoghat a két rendszer között gond nélkül! Ha nem hiszi el, kérdezze meg azt a több millió DraftSight-felhasználót, akik évek óta sikeresen csinálják ezt!

Bizonyos szempontból a DraftSight még jobban kezeli a DWG fájlokat. Nézze meg a SAVEAS fájltípusok listáját. Nézze meg az összes verziót és fájltípust, amelyre vissza lehet menteni a DraftSight alkalmazásba! Valójában látni fogja, hogy a DraftSight lehetővé teszi, hogy még az AutoCAD-nél is többet takarítson meg. Menthet egy rajzfájlt egészen egy R12 típusú fájlig. Nem 2012-esben, az AutoCAD 12. kiadásában. Bizony, a 90-es évek elejéről beszélünk. Valójában ismerek néhány olyan AutoCAD-felhasználót, akik a DraftSight-ot csak azért tartják, hogy vissza tudják menteni őket egy régebbi fájltípusba (és úgy tűnik a DraftSight néha jobban meg tud javítani egy sérült AutoCAD rajzfájlt, mint az AutoCAD, ki tudta?)

AUTOCAD KOMPABILITÁS
 

És ne aggódjon azokért a dinamikus blokkokért, amelyek létrehozásával keményen megdolgozott. A DraftSight ezeket is támogatja! Biztos vagyok benne, hogy sokunknak nagyon ambiciózus dinamikus blokkjai vannak, és tragédia lenne, ha nem tudnánk használni őket.

Szerintem annak is nagyon fog örülni, hogy az összes általánosan használt rajzelem a várakozásoknak megfelelően megnyílik és mentésre kerül a DraftSight alkalmazásban. Tehát minden fólia, stílus, xref, és így tovább, minden rendben lesz.

 

A DraftSight ad valamit, amit nem talál az AutoCAD-nél – a választás szabadságát. Nem csak különböző termékajánlatok közül lehet választani, de még mindig kaphat hálózati licencet, vagy örökre megtarthatja a szoftvert, ha úgy tetszik. Hasonlítsa össze az összes DraftSight-terméket itt: https://eurocad.hu/draftsight/

 

PRÓBÁLJA KI A SZOFTVERT 30 NAPIG DÍJMENTESEN!
 

Ezután megnyithatja az AutoCAD rajzfájljait, be tudja vinni a DraftSight-ba, és kipróbálhatja saját maga. Oda-vissza tudja mozgatni a fájlokat. Győződjön meg róla, hogy minden úgy működik, ahogy ígértem. Úgy gondolom, hogy Ön (és a költségvetése), hogy örülni fog, hogy kipróbálta!

 

forrás: DraftSight blog

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid