Certified partner of solidworks

Hogyan regisztrálhat a SOLIDWORKS világtalálkozójára?

2021.01.13
Hogyan regisztrálhat a SOLIDWORKS világtalálkozójára?

Idén február 8 és 11 között kerül sor a SOLIDWORKS közösség éves világtalálkozójára. A rendezvényt 2 éve viseli az új 3DEXPERIENCE WORLD nevet, de a célja nem változott. 3 napra összehozni a SOLIDWORKS felhasználók lelkes táborát a világ minden tájáról, bemutatni nekik a jövő technológiát és a legkorszerűbb tervezői, fejlesztési és gyártási módszereket, megosztani az ötleteket, kihívásokat és a tervezés iránt szenvedélyt.

Idén rendhagyó módon online kerül megrendezésre az esemény, így Önnek is lehetősége van, díjtalanul részt venni több száz előadáson és workshopon!

Mindezt hogyan? Csak regisztrálni kell!

Mutatjuk, hogyan:

  • 1. Menjen fel a 3DEXPEREINCE World odalára: https://www.3dexperienceworld.com/
  • 2. Kattintson a regisztrálás gombra!

    3. Válassza ki a fiók létrehozása opciót!

    3. Kezdje el kitölteni az adatait! Készüljön fel, hogy a regisztráció több oldalas lesz!

    4. Miután kitöltötte a 3 oldalas regisztrációt és megnyomta a Mentés és folytatás gombokat, eljut a konferencia csomaghoz, itt a legfelső, ingyenes jegyet válassza ki! A Complete Order (Végső megrendelésnél) láthatja fizetendő összeget, aminek 0-nak kell lennie.

    5. A megrendelés benyújtása után (Submit order gombra kattintva) megkapja a Regisztráció megerősítését és a végső számlát, amit itt tud utoljára ellenőrizni, hogy valóban díjmentes csomagot választotta.

    6. Amennyiben mindent rendben talál, kattintson a Continue (Folytatás) gombra! És az alábbi oldalra irányítják, amin látható a számlája összege, valamint módosítani tudja profilját. Ezek után, ha újra a 3DEXPERIENCE oldalán keresztül a Log In opciónál be tud jelentkezni a fiók adataival!

    Tartson velünk és több tízezer SOLIDWORKS felhasználóval az év legrangosabb és legizgalmasabb eseményén!

    REgisztráljon és válasszon több száz előadás közül, amelyeken díjmentesen részt vehet!

  • Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
    Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
    Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
    Személyes egyeztetés kérése
    Hogyan regisztrálhat a SOLIDWORKS világtalálkozójára?