Certified partner of solidworks

A 3DEXPERIENCE platform lehetővé teszi a cégen belül működő számos részleg összekapcsolását, amelyek nem csak a termelésért felelősek. A 3DEXPERINCE határozottan megkönnyíti az információáramlást egy vállalkozásban, és kiküszöböli az adattárolás szükségességét helyi szervereken - ami általában jelentős költségeket jelent az IT infrastruktúra karbantartása formájában.

A 3DEXPERIENCE platformon keresztül a cégek valós időben megtervezhetik, szimulálhatják, optimalizálhatják terveiket és együttműködhetnek, még mielőtt bármilyen terméket vagy szolgáltatást előállítanának. A 3DEXPERIENCE Platform segítségével hozzáférhetünk ezekhez az eszközökhöz, amelyeket 4 intuitív tevékenységi területre osztottak. Minden modul tartalmaz bizonyos felhasználóknak elkülönített alkalmazásokat.

Általános szabály, hogy csak egy adott területen dolgozók férhetnek hozzá az adatok tárolására szolgáló közös lemezterülethez és eszközökhöz, amelyek lehetővé teszik a kommunikációt a többi csapat tagjával - mindez a felhőben történik, azaz bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről elérhetők.

Területek és szerepkörök


3D tervezés - 3DEXPERIENCE, SOLIDWORKS, Drafter, 3D Product,Architect, 3D Creator, 3D Sculptor, Collaborative Designer for SOLIDWORKS
Tervezés és validálás - DELMIAWORKS, SIMULIA
Automatikus adatelemzés - Business Innovator, Industry Innovator
Információcsere és együttműködés - 3DDrive, EnoviaWorks, Projekttervező

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid