Certified partner of solidworks

3D Tervezés

Eurosolid

A 3DEXPERIENCE platform lehetővé teszi a cégen belül működő számos részleg összekapcsolását, amelyek nem csak a termelésért felelősek. A 3DEXPERINCE határozottan megkönnyíti az információáramlást egy vállalkozásban, és kiküszöböli az adattárolás szükségességét helyi szervereken - ami általában jelentős költségeket jelent az IT infrastruktúra karbantartása formájában.

A 3DEXPERIENCE platformon keresztül a cégek valós időben megtervezhetik, szimulálhatják, optimalizálhatják terveiket és együttműködhetnek, még mielőtt bármilyen terméket vagy szolgáltatást előállítanának. A 3DEXPERIENCE Platform segítségével hozzáférhetünk ezekhez az eszközökhöz, amelyeket 4 intuitív tevékenységi területre osztottak. Minden modul tartalmaz bizonyos felhasználóknak elkülönített alkalmazásokat.

Általános szabály, hogy csak egy adott területen dolgozók férhetnek hozzá az adatok tárolására szolgáló közös lemezterülethez és eszközökhöz, amelyek lehetővé teszik a kommunikációt a többi csapat tagjával - mindez a felhőben történik, azaz bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről elérhetők.

3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS csomag ajánlatok

Az iparágvezető SOLIDWORKS® 3D CAD megoldás és a 3DEXPERIENCE platform összekapcsolása, egyetlen felhőalapú termékfejlesztési környezetbe.

Mit tartalmaznak a 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS ajánlatok?

A tervezés jövője az együttműködés... és az új SOLIDWORKS Offer csomagok is: A 3D tervezési képességek intuitív és robusztus készlete adatkezeléssel, koncepciótervezéssel és rugalmas test modellezéssel kombinálva. Most már összekapcsolhatja a megfelelő embereket valós idejű információkkal és a megfelelő eszközökkel - egyetlen egységes platformon -, hogy gyorsabban hozhasson jobb döntéseket.

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid