Certified partner of solidworks

3D Tervezés

Eurosolid

A 3DEXPERIENCE platform lehetővé teszi a cégen belül működő számos részleg összekapcsolását, amelyek nem csak a termelésért felelősek. A 3DEXPERINCE határozottan megkönnyíti az információáramlást egy vállalkozásban, és kiküszöböli az adattárolás szükségességét helyi szervereken - ami általában jelentős költségeket jelent az IT infrastruktúra karbantartása formájában.

A 3DEXPERIENCE platformon keresztül a cégek valós időben megtervezhetik, szimulálhatják, optimalizálhatják terveiket és együttműködhetnek, még mielőtt bármilyen terméket vagy szolgáltatást előállítanának. A 3DEXPERIENCE Platform segítségével hozzáférhetünk ezekhez az eszközökhöz, amelyeket 4 intuitív tevékenységi területre osztottak. Minden modul tartalmaz bizonyos felhasználóknak elkülönített alkalmazásokat.

Általános szabály, hogy csak egy adott területen dolgozók férhetnek hozzá az adatok tárolására szolgáló közös lemezterülethez és eszközökhöz, amelyek lehetővé teszik a kommunikációt a többi csapat tagjával - mindez a felhőben történik, azaz bárhonnan, bármikor és bármilyen eszközről elérhetők.

3DEXPERIENCE® SOLIDWORKS csomag ajánlatok

Az iparágvezető SOLIDWORKS® 3D CAD megoldás és a 3DEXPERIENCE platform összekapcsolása, egyetlen felhőalapú termékfejlesztési környezetbe.

Mit tartalmaznak a 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS ajánlatok?

A tervezés jövője az együttműködés... és az új SOLIDWORKS Offer csomagok is: A 3D tervezési képességek intuitív és robusztus készlete adatkezeléssel, koncepciótervezéssel és rugalmas test modellezéssel kombinálva. Most már összekapcsolhatja a megfelelő embereket valós idejű információkkal és a megfelelő eszközökkel - egyetlen egységes platformon -, hogy gyorsabban hozhasson jobb döntéseket.

Ajánlatot kérne?
Írjon nekünk most!
EuroSolid Zrt.
H-1117 Budapest,
Szerémi út 7/B
Kapcsolódó SOLIDWORKS oktató- és bemutató anyagok
Tekintse meg legfrissebb SOLIDWORKS oktató- és bemutató anyagjainkat
A 3DEXPERIENCE Works-be való befektetés előnyei
A 3DEXPERIENCE Works-be való befektetés előnyei
Először is lehet, hogy azon tűnődsz, mi is az a 3DEXPERIENCE Works. A 3DEXPERIENCE Works egy olyan megoldásokból álló portfólió, amely lehetővé teszi a SOLIDWORKS felhasználóknak, hogy csatlakoztassák adataikat a felhőalapú 3DEXPERIENCE platformhoz, hogy kihasználják együttműködési és adatkezelési képességeit.
Gyors és egyszerű Kinematikai és Dinamikai elemzés
Gyors és egyszerű Kinematikai és Dinamikai elemzés
Azok számára, akik nem ismerik, a 3D Motion Creator szerepkört a 3DEXPERIENCE platformon, ez egy böngészőalapú kinematikai és dinamikai elemzési eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meglássák, hogyan fognak viselkedni modelljeik a való világban.
3DEXPERIENCE Felhőalkalmazások 5 előnye
3DEXPERIENCE Felhőalkalmazások 5 előnye
A 3DEXPERIENCE platform egy PWAs (Progressive web apps) koncepció alapján működik, ez azt jelenti, hogy Ön egyetlen, biztonságos helyen férhet hozzá az összes szoftveralkalmazásához és adatához. Ráadásul, mivel böngészőalapú, adatait és alkalmazásait bárhonnan, bármikor és bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközről elérheti.
Melyik licencelési megoldást válasszam?
Melyik licencelési megoldást válasszam?
Ha SOLIDWORKS licencek vásárlásán vagy bővítésén gondolkozik, akkor érdemes a licencelési megoldásokat is áttekinteni, hogy minél költséghatékonyabb és kényelmesebb legyen a szoftver használata.
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid