Certified partner of solidworks

Most duplán jól jár a szoftverkövetéssel

2019.11.27
Most duplán jól jár a szoftverkövetéssel

Szoftverkövetéssel november 1-től még könnyebben vizsgázhat! Csak a SOLIDWORKS ID-ra van szüksége hozzá! Ha aktív SOLIDWORKS szoftverkövetéssel rendelkezik, Ön és csapata ingyen tehet le SOLIDWORKS vizsgákat. A SOLIDWORKS tanúsítvány a SOLIDWORKS ismereteinek, készségeinek és kompetenciáinak a szimbóluma. SOLIDWORKS vizsgák szoftverkövetéssel

Mik a tanúsítvány megszerzésének előnyei?

• Jól mutat az önéletrajzában - A SOLIDWORKS vizsga azt jelenti annak, aki még nem látta a munkáját, hogy tudja használni a szoftvert. • Jól mutat a cége profiljában - Növekszik a bizalom a vállalata iránt, ha tudják milyen képességekkel rendelkeznek az alkalmazottak, ami különösen fontos lehet, ha vállalkozása szolgáltatás alapú és így tudja növelni a versenyképességét is. • Tesztelheti a képességeit - Mutassa meg képességeit a SOLIDWORKS segítségével! A vizsga tökéletes mércéje a készségeinek és annak bizonyítéka, hogy a szoftvert hozzáértő módon tudja használni. A DS SolidWorks számos vizsgát készített, amelyek a termékek különböző területeire és különböző nehézségi szintjeire fókuszálnak. Ezeknek a részletes leírását az alábbi linken található katalógus tartalmazza: https://www.solidworks.com/sw/support/mcad-certification-programs.htm ALAPVIZSGÁK
  • Core Mechanical Design CSWA – Certified SOLIDWORKS Associate
  • Core Mechanical Design CSWP – Certified SOLIDWORKS Professional
HALADÓ VIZSGÁK
  • Surfacing (CSWPA-SU)
  • Mold Making (CSWPA-MM))
  • Sheet Metal (CSWPA-SM)
  • Weldments (CSWPA-WD)
  • Drawing Tools (CSWPA-DT)

Az aktív szoftverkövetéssel rendelkező ügyfeleink ingyenes vizsgákhoz férhetnek hozzá:

Minden SOLIDWORKS licenchez jár egy ingyenes CSWA vagy CSWP vizsga, valamint egy ingyenes haladó vizsga.

SOLIDWORKS vizsgakategória kiválasztása

  • Ha egy vizsga mellett csillag (*) látható, ez azt jelzi, hogy már megszerezte a tanúsítványt. De van lehetősége beszerezni a kódot egy másik felhasználó számára, hogy letegye a vizsgát.
  • A vizsgakódot naptári évben kétszer lehet beváltani, egyszer a január 1-jétől június 30-ig tartó időszakban, majd ismét a július 1-jétől december 31-ig tartó időszakban. A beváltás befejezése után a beszerzett utalványok a beszerzésük napjától számított 180 napig érvényesek. Az utalványok nem kapcsolódnak egy adott felhasználóhoz, így megoszthatók másokkal.
MEGJEGYZÉS: Ez a kód csak a kereskedelmi ügyfelek számára készült, és nem használható fel oktatási vizsgák beváltására. Ha többet szeretne tudni arról, hogyan kaphat ingyenes oktatási engedélyeket, kérjük, küldjön e-mailt a solidworks.edu-certs@3ds.com e-mail címre.

Szerezze be az ingyenes SOLIDWORKS tanúsítványhoz a vizsgakódokat!

A folyamat során szüksége lesz egy VirtualTester fiókra és a SOLIDWORKS azonosítóra. 1. Keresse fel a 3DEXPERIENCE  vizsgaközpontot 2. Kattintson a Bejelentkezés gombra a jobb felső sarokban vIzsga szoftverkövetéssel

3. Írja be a VirtualTester fiók hitelesítő adatait. Ha még nem rendelkezik fiókkal, kattintson a "Fiók létrehozása" elemre. 4. Kattintson a bal oldali navigációs panelen található Beváltás fülre ($)

5. Kövesse az utasításokat, hogy megkapja az utalványkódokat. Ehhez be kell jelentkeznie a SOLIDWORKS ID fiókjával. Ide kattintva tud létrehozni a SOLIDWORKS azonosítót.  A szériaszámának regisztrálásához ugyanazokra a hitelesítő adatokra lesz szüksége, mint amelyeket a Ügyfélportálnál használ. Felhívjuk figyelmét, hogy nem kell képernyőképet készítenie, vagy emlékeznie az utalványkódjára. Bármikor, amikor bejelentkezik a 3DEXPERIENCE Viszagközpontba, és megnyitja a Beváltás fület ($), az aktív utalványok megjelennek a felhasználásukig.

Felkészülés a vizsgára

A 3DEXPERIENCE vizsgaközpont kezdőlapján kövesse a vizsgák elvégzéséhez szükséges lépéseket. TesterPRO Cliens alkalmazás letöltését igényli, amelyet a vizsga írásához használnak. A rendelkezésre álló vizsgák listájának megtekintéséhez be kell jelentkeznie a VirtualTester fiókjával. Válassza ki a SOLIDWORKS márkát a vizsgákhoz, és írja be utalványkódját. A bizonylatokkal fel nem oldott, elérhető vizsgáknál megjelenik a „Vizsga indítása” gomb.

Hogyan tegyen le egy SOLIDWORKS vizsgát?

Mintavizsgák A mintavizsgák több témához elérhetők a SOLIDWORKS vizsgakatalógusában PDF formátumban. Például van egy link a „Minta CSWP vizsga” -hoz, amikor a CSWP - Mechanikai tervezés lehetőséget választja. Használhatja a TesterPRO alkalmazást is néhány mintavizsga elvégzésére. Amikor bejelentkezik a TesterPRO Cliensbe, válassza az Ingyenes vizsga opciókat.

SOK SZERENCSÉT!

További segítséget a vizsgázással kapcsolatban az alábbi linkeken talál: Mit tartalmaz  a SOLIDWORKS CSWA Vizsga és hogyan készüljön fel rá?

Forrás: SolidWorks blog
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Most duplán jól jár a szoftverkövetéssel