Certified partner of solidworks

Mérnök Akadémia

2024.06.26
Az EuroSolid Mérnök Akadémia 2024. évi nyári programja
Mérnök Akadémia

SolidWorks alapok oktatás 2024.07.16 - 2024.07.18
SolidWorks alapok oktatás 2024.08.05 - 2024.08.07
SolidWorks alapok oktatás 2024.08.21 - 2024.08.23
CAD admin oktatás 2024.08.12 - 2024.08.13
SolidCAM oktatás 2024.08.12 - 2024.08.14
Lemezmodellezés oktatás 2024.07.16 - 2024.07.17
Lemezmodellezés oktatás 2024.08.15 - 2024.08.16
Hegesztett vázszerkezet oktatás 2024.08.08 - 2024.08.08
Felületmodellezés oktatás 2024.08.05 - 2024.08.07

További részletek az oktatásokról:

SolidWorks alapok tanfolyam - 3 nap, tantermi nyílt oktatás

Szeretnél kiváló 3D CAD tervezővé válni? Most itt a lehetőség, hogy részt vegyél SolidWorks alapok tanfolyamunkon és megszerezd a szükséges képességeket és kompetenciákat a sikeres karrierhez!

Mit nyújt a résztvevők számára a tanfolyam?
 • Átfogó SolidWorks ismereteket
 • 2D vázlatkészítés: Precíz 2D vázlatok készítése.
 • 3D modellezés: Alapvető és haladó 3D modellezési technikák, mint az extrudálás és forgatás.
 • Szerelések (Assembly): Alkatrészek összeszerelése és kapcsolatok létrehozása.

További részletek a képzésről itt!

Jelentkezem az oktatásra!

SolidCAM alapok tanfolyam - 3 nap, tantermi nyílt oktatás

Fejleszd szakmai tudásod SolidCAM Alapok oktatásunkon!

Szeretnéd kibővíteni és elmélyíteni tudásodat a CNC gépek programozásában és gyártási folyamatok optimalizálásában? Csatlakozz hozzánk SolidCAM alapok oktatásunkra, ahol szakértői vezetéssel lépésről lépésre elsajátíthatod ezt a kritikus fontosságú szoftvert!

Miért érdemes részt venni?

 • Szakmai fejlődés: Tanulj tapasztalt oktatóktól, akik segítenek mélyebb betekintést nyerni a SolidCAM működésébe és alkalmazási területeibe.
 • Gyakorlati ismeretek: Valós projektek és gyakorlati feladatok segítségével sajátíthatod el a SolidCAM műveletek tervezését és optimalizálását.
 • Kompetenciák és tudás: Szerezd meg azokat a kulcsfontosságú kompetenciákat, amelyek elengedhetetlenek a CNC programozás, szimuláció és gépek beállítása terén.

Jelentkezem az oktatásra!

CAD adminisztrátori tanfolyam - 2 nap, tantermi nyílt oktatás

Szeretnél magabiztosan kezelni a SolidWorks CAD szoftvert és vállalati szintű adminisztrációs feladatokat ellátni?

Szeretnéd, hogy a cégednél egységes és üzembiztos környezet legyen?

Csatlakozz hozzánk a SolidWorks CAD Adminisztrátori Oktatásra, ahol megtanulhatod és gyakorolhatod az alábbi készségeket: Ismerd meg hogyan lehet optimalizálni a CAD-es környezetet szoftveres és hardveres szempontok alapján.

Képzés során elsajátítható kompetenciák:
 • SolidWorks CAD telepítése és konfigurálása: Ismerd meg a telepítés legújabb módszereit és konfigurációs beállításokat.
 • Felhasználói fiókok és jogosultságok kezelése: Tanulj meg új felhasználói fiókokat létrehozni, jogosultságokat kezelni és felhasználói problémákat diagnosztizálni.
 • Biztonsági beállítások és rendszermonitorozás: Ismerd meg a SolidWorks biztonsági beállításait és a rendszermonitorozás alapjait, hogy biztosítsd a rendszer stabilitását és védelmét.
 • Teljesítményoptimalizálás és hibaelhárítás: Tanuld meg a SolidWorks CAD rendszer teljesítményének optimalizálását és gyors hibaelhárítást végezni. Ismerd meg az Operációs Rendszer beállításait, amelyek támogatják a CAD környezet optimális használatát.
 • Sablonok és konfigurációk kezelése: Ismerd meg a sablonok létrehozásának és testreszabásának fortélyait, hogy a felhasználók hatékonyan dolgozhassanak a SolidWorks-ban.
 • Felhasználók támogatása és képzése: Technikai támogatás nyújtása a CAD szoftverek használatával kapcsolatos kérdésekben, valamint oktatás és tréning biztosítása a felhasználóknak.

Jelentkezem!

Hegesztett vázszerkezet oktatás - 1 nap, tantermi nyílt oktatás

Szeretnéd bővíteni tudásodat és versenyképesebbé válni a mérnöki tervezés területén? Csatlakozz SolidWorks Hegesztett váz tervezői tanfolyamunkhoz, ahol elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz!

Mit tanulhatsz meg?
 • Hegesztett vázak tervezése SolidWorks-ben:
  Ismerd meg a hegesztett vázak tervezésének alapjait, beleértve a geometria kialakítását, szabvány és egyéni profilok létrehozását, valamint pontos darabolási listák generálását.
 • Részletes műszaki rajzok készítése:
  Fejleszd képességeidet a részletes és pontos műszaki rajzok készítésében, amelyek elengedhetetlenek a gyártás során.
 • Projektmenedzsment és dokumentáció:
  Ismerd meg, hogyan dokumentáld a tervezési folyamatokat és hogyan kezeld a projekteket hatékonyan a SolidWorks környezetben.

Jelentkezem!

SolidWorks Lemezalkatrész Tervezői Tanfolyam - 2 nap, tantermi nyílt oktatás

Szeretné elsajátítani a lemezalkatrész tervezés és gyártáselőkészítés legmodernebb technikáit? Csatlakozzon a tanfolyamunkhoz, és lépjen egy nagyot tudása bővítésében!

Miért érdemes részt venni a tanfolyamon?

 • Lemezalkatrész-tervezés alapjai: Megismerheted a lemezalkatrészek tervezésének alapvető elveit és technikáit, beleértve a hajlítási eljárásokat, lemezalkatrész-modellezést és a terítékek készítését.
 • SolidWorks szoftver használata: Magabiztos leszel a SolidWorks szoftver használatában.
 • Gyártáselőkészítés: Képes leszel hatékonyan előkészíteni a lemezalkatrészek gyártását, beleértve az anyagkiválasztást, költségszámítást és gyártási folyamatok tervezését.
 • CAD rajzok készítése: Professzionális CAD rajzokat készíthetsz és értelmezhetsz, amelyek megfelelnek az ipari szabványoknak.
 • Innováció és optimalizáció: Kreatív és hatékony tervezési megoldásokat dolgozhatsz ki, optimalizálva a gyártási folyamatokat és csökkentve a költségeket.

Jelentkezem most!

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Eurosolid