Certified partner of solidworks

Fedezze fel az innovációs platformok új generációját!

2019.10.10
Fedezze fel az innovációs platformok új generációját!

Ismerje meg a SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE Business Innovation platformját!

3Dexperience A 3DEXPERIENCE üzleti innovációval tegye meg az első lépést és fedezze fel a 3DEXPERIENCE platform nyújtotta lehetőségeket! Olvasson tovább és tudjon meg többet erről az üzleti innovációs megoldásról és arról, hogy miért kellene a csapatának már ma használnia ezt az egyedülálló alkalmazást...

Minden szükséges információ - egy helyen

Az irányítópultok a 3DEXPERIENCE platform sarokkövei, amely lehetővé teszi az adatok gyors megosztását a vezetőkkel és az ügyfelekkel. Válassza ki a sokféle alkalmazás közül az Ön és cége számára legmegfelelőbb információkat és tegye élménnyé ezen adatok megjelenítését egyedi igények alapján történő testreszabással. Frissítse a teljes projektcsoportot bármilyen típusú média megosztásával, beleértve képeket, videókat és bármilyen CAD fájlt.

3DEXPERIENCE Platfrom felépítése

3dexperience         Közösségi együttműködés

Hozzon létre közösségeket a 3DSWYM segítségével a projektek, az ötletek és az adatok megosztására, valamint együttműködésére. Csapata könnyedén megoszthatja az információkat, akárcsak bármely más közösségi platformon - láthatják a közösségi hozzászólásokat, valós időben vehetnek részt az ötletelésben és a tervezési folyamatban, lehetővé téve így egy valódi együttműködési élményt. A műszaki fájlok minden módosítását a 3DDrive frissíti, és a 3DPlay alkalmazáson keresztül megosztott interaktív tartalom szintén mindig naprakész.

3dexperience és a felhő          Felhőtárolás a műszaki tartalmakhoz Tároljon mindent a felhőben egy robusztus tárolási megoldással, amely megérti a létrehozott fájlok közötti kapcsolatokat. Az irányítópulton belül bármilyen módon hozzáadhatja, elérheti és megoszthatja műszaki tartalmát, ahogy csak szeretné. Jelenítse meg, fűzzön hozzá megjegyzést, jelölje meg, kommentálja a fájlokat, és ossza meg azokat közvetlenül a projektben résztvevőkkel.

3Dexperience marketplace          A gyártók globális ökoszisztémája csak egy kattintásnyira A 3DEXPERIENCE piactér (Marketplace) igény szerinti képességeket biztosít a termékeinek elkészítéséhez a tervezéstől a gyártásig:

  • Gyártás (Make): Férjen hozzá az ipari szolgáltatók és gyártók világméretű ökoszisztémájához, és válassza ki az  a legjobb partnert az Ön specifikációi alapján a gyártási folyamataira: 3D nyomtatás, CNC megmunkálás, fröccsöntés, lemez megmunkálás stb.
  • Alkatrész-ellátás (Part supply): Böngésszen a SOLIDWORKS 3D CAD környezetéből a legátfogóbb és intelligensebb online 3D-alkatrészek katalógust a szükséges összetevők beszerzéséhez.

       Csatlakozás a SOLIDWORKS asztali számítógéphez A 3DEXPERIENCE asztali csatlakozó lehetővé teszi a 3DEXPERIENCE platform elérését a SOLIDWORKS felhasználói felületéről. Így kombinálhatja a SOLIDWORKS erejét (a mérnöki tervek létrehozása és szerkesztése) a 3DEXPERIENCE Platform együttműködési funkcióival!

Nézze meg ezt a videót és tudja meg, mit ad Önnek és cégének

a SOLIDWORKS 3DExperience platform!

 

Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Fedezze fel az innovációs platformok új generációját!