Certified partner of solidworks

Mindenki jól jár a 3DEXPERIENCE piacterével

2020.04.27
Mindenki jól jár a 3DEXPERIENCE piacterével

A tervezők, beszállítók és gyártók a 3DEXPERIENCE Marketplace-t használhatják új üzleti megrendelések teljesítésére. Szeretne csatlakozni egy globális online piactérhez? Regisztráljon a 3DEXPERIENCE Marketplace-en! Függetlenül attól, hogy ajánlatokat kér a legújabb terveihez, vagy felajánlja annak legyártását, fontos tudnia, hogyan lehet kapcsolatba lépni az új gyártókkal és ügyfelekkel a 3DEXPERIENCE piactéren. [caption id="attachment_3785" align="aligncenter" width="700"]3dexperience 3DEXPERIENCE Marketplace[/caption] A Dassault Systemes hívta életre a 3DEXPERIENCE Marketplace-t, hogy a SOLIDWORKS és a CATIA közösségek, ideértve a tervezőket, a gyártókat és a beszállítókat is, hogy kapcsolatba tudjanak lépni egymással és hatékonyan tudjanak üzleti tevékenységet folytatni egy közös felületen. Így mindenki nyer a lehetőséggel! A tervezők és a mérnökök gyors árajánlatokat kapnak, és elindíthatják a gyártást, míg a beszállítók és a gyártók új üzletet szereznek, és kibővíthetik a portfóliójukat. [caption id="attachment_3782" align="aligncenter" width="700"]3dexpereince make 3DEXPERIENCE MAKE[/caption] A 3DEXPERIENCE Marketplace előnyeinek használatához csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a SOLIDWORKS fiókjával, feltölti a CAD-adatokat, kiválasztja azokat a szolgáltatókat, akiktől árajánlatokat szeretne kapni, és órákon belül meg is érkeznek. A szolgáltatókat számos kritérium alapján választhatja ki, például gyártási kapacitás, tűrés, átfutási idő stb. A beszállítók és a gyártók számára ez ugyanilyen egyszerűen működik! A 3DEXPERIENCE Marketplace kétféle szereplő számára kiváló: a gyártók és az alkatrészeket értékesítők számára. Azoknak a partnereknek, akik gyártanak, a Marketplace | Make  azoknak akik pedig alkatrészeket értékesítenek a Marketplace | Part Supplyrészét ajánljuk [caption id="attachment_3784" align="aligncenter" width="700"]3Dexperience partysupply 3DEXPERIENCE Party Supply[/caption] A 3DEXPERIENCE piactér megkönnyíti az üzleti tevékenységeket a 3D nyomtatás, a CNC megmunkálás, a fröccsöntés, a lemezalkatrészek, a lézervágás és még sok más területen. A partnerek kiválasztásakor a Dassault az alábbi paramétereket értékeli:

  • Nyilvántartás és ügyfelek száma
  • Cégméret és mióta működik
  • Ajánlások és / vagy kapcsolat meglévő ügyfelekkel vagy viszonteladókkal: együttműködik-e a potenciális partner már néhány SOLIDWORKS & CATIA ügyfelünkkel?
  • Termelési és / vagy szállítási kapacitás (gépek száma, prototípusgyártás és a teljes termelési folyamata támogatás)
  • A gyártási folyamatok támogatottak
  • Tanúsítványok
  • A partner küldetésének jellege vagy célja: a potenciális partner elsősorban a szerződéses gyártásra összpontosít, vagy az ő elsődleges küldetése más típusú (pl. gépek értékesítése)
  • A kínált szolgáltatások köre
Sok olyan jelentkező is minősítést nyer, aki egyes területeken erősebb, mint másokon, de jelentkezni igazán egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy küld egy e-mailt a marketplace.make@3ds.com címre, és kifejezi az érdeklődését a piac tagjává válása iránt. A regisztráció során a következő információkat kell megadnia a cégéről:
  • Ország
  • Elérhetőségek (név, e-mail és telefon)
  • Elérhető gyártási folyamatok
  • Ipar / szakterület
  • Az ügyfél jóváhagyásához szükséges referenciák ellenőrzése általában pár hét alatt fut le.

Lépjen be a 3DEXPERIENCE Marketplace-re és bővítse ki az üzleti lehetőségeit a globális online piactérben!

forrás: SOLIDWORKS blog
Legalább 3 karakter szükséges a kereséshez!
Érdeklődik megoldásaink egyike iránt vagy csak kérdése van?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és tanácsadónk készséggel segít eligazodni vagy megválaszolni kérdéseit. Témák, amiben leggyakrabban keresnek minket: Szoftver bemutató, próbaverzió, tanácsadás, képzés információk, stb.
Személyes egyeztetés kérése
Mindenki jól jár a 3DEXPERIENCE piacterével